Diákélet

Számos tanórán kívüli foglalkozást és szabadidős tevékenységet biztosítunk tanulóinknak. A szokásos rendezvények mellett változatos programokkal gazdagítjuk a hétköznapokat: meghívott előadók, sportkör, iskolai vetélkedők, kirándulások, színház- és múzeumlátogatás.

Életképek a TelekibőlFotóalbumok

Házon belülIskolai események, beszámolókKarácsonyi ajándék

Közzétéve:

Iskolánkban meghirdettük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonyi gyűjtő akcióját. Rászoruló gyerekeknek állítottunk össze ajándékcsomagokat játékokból, könyvekből. Tanulóink nagy igyekezettel vettek részt a gyűjtésben, így közel 70 ajándékdobozzal járultunk hozzá, hogy szebb legyen a gyerekek ünnepe.

Részletek

Pályaorientációs hét 2017

Közzétéve:

Az elmúlt 4 nap programjai elsősorban a 11-12. évfolyamosoknak szóltak, de a 9-10 évfolyam diákjai sem maradtak ki. Iskolánk volt és jelenlegi diákjai vezettek beszélgetéseket és játékos foglalkozásokat, külső előadók és tanáraink tartottak előadásokat. Kedden a végzős diákok egy csoportja a VIII. kerületi Polgármesteri Hivatalba, egy másik csoport a Siemens logisztikai központjába látogatott. A 9-10. … Continued

Részletek

Gyűjtsük együtt a használt elemeket!

Közzétéve:

Ahogy arról már a tanév elején értesültetek, iskolánk részt vesz egy használt elem begyűjtési versenyben… Még nem késő! Legyél Te is partner benne!

Részletek


Öszes bejegyzés böngészése