Kiemelt Pénziránytű Iskola lettünk!

Közzétéve:

Büszkén jelentjük be, hogy a iskolánk elnyerte a Pénziránytű alapítvány kiemelt iskolája címet! A pályázatunk megvalósítására 2018 tavaszán kerül sor, melynek keretében IKT eszközökkel megvalósított tanórákat tartunk a BGSZC tagintézményeiben tanuló diákoknak, mellyel felkészítjük a 9. évfolyamon tanuló diákokat a tavaszi versenyünkre.

A tanórák után a diákoknak lehetőségük lesz kiszabadítani Money Honeyt, a szabadulószobánk kabalafiguráját. Végül számot adhatnak majd tudásukról egy on-line versenyen, ahol a döntőbe jutott csapatok kincskeresésre indulnak a kísérőtanárok vezetésével a Belvárosba.

A programsorozat célja, hogy a 9. évfolyamos tanulók pénzügyi érdeklődését, tudatosságát, ökonómiai kompetenciáit tovább fejlesszük, valamint játékos formában, generációjuknak megfelelő gamifikációs eszközök használatával tudásukat összemérjük.

Külön köszönet Siposné Molnár Tímeának a szakmai munkaközösség vezetőjének a pályázat megírásáért és a lebonyolítás megszervezésének koordinációjáért és a szakmai munkaközösség tagjainak a megvalósításért. További információk az alapítvány közleményében olvashatók.