Teleki -Pforzheim mobility

A projektet az Európai Bizottság támogatta.
A közleményben megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.

 

2018. szeptember 24.

A Teleki 22 diákja és 2 tanára vonattal utazott Németországba, hogy részt vegyen a „Sokszínű Európa – kulturális találkozások” című projekt első nemzetközi találkozóján. A célállomás Baden-Württemberg tartomány Pforzheim városa, ahol iskolánk partnerintézményének, a Ludwig-Erhard-Schule-nak tanárai és diákjai vártak bennünket.

Bővebben…

 

2018. szeptember 25.

A projektmunkák előkészítésére partnerünk, a Ludwig-Erhard-Schule lehetőséget biztosított arra, hogy a régióra jellemző, nagy múltú autógyártás egyik fellegvárát meglátogathassuk. A Daimler AG elődje 1915-ben Sindelfingenben kezdte meg autók gyártását.

Bővebben…

 

2018. szeptember 26.

Szerda délelőtt ellátogattunk a Ludwig-Erhard-Schule-ba, ahol körbejártuk a majd campus méretű iskolát, találkoztunk számos diákkal és tanárral. Mindenhol mosolygó arcok, és vendégszerető fogadásban volt részünk.

Bővebben…

 

 2018. szeptember 27.

Csütörtök délelőtt diákjaink csoportokban tovább dolgoztak projektmunkáikon. A projektben résztvevő tanárok támogatása mellett az előkészített angol nyelvi segédletek és prezentációs módszertani útmutató segítségével tartalmas előadásokat készítettek.

Bővebben…