Gyűjtsd szelektíven Körte Vilmossal!

 

Légy válogatós! – avagy Gyűjtsd szelektíven Körte Vilmossal!

 

Köszönjük ötleteiteket, hogy milyen névre kereszteljük a Teleki Energiahatékonysági Kampányának kabalafiguráját. 12 javaslatot kaptunk Tőletek, melyek közül a Teleki tanárai szavazás keretében – szoros verseny mellett – megszavazták Körte Vilmost, aki innentől fogva minden hónapban arra buzdít Titeket, hogy Tegyünk Együtt, Közösen egy Fenntarthatóbb Jövőért!

Gratulálunk a 10.C osztálynak a Névadó ötletért! 😊 Természetesen a jutalmatok nem marad el! 😊

 

Amúgy bizonyára észrevettétek már, hogy a Telekiben 5 szelektív gyűjtőszigetet alakítottunk ki, ahol az összenyomott műanyag és fém italos dobozokat a sárga színű matricával ellátott gyűjtőedényekbe, míg a papírt, újságpapírt, kartonpapírt a kék címkével ellátott konténerekbe helyezzétek el! Fontos, hogy ételmaradékkal szennyezett hulladékot (például csokoládés papírt, joghurtos dobozt) NE dobjatok a szelektív gyűjtőedényekbe és mielőtt bedobod a hulladékot a szelektív edénybe, nézd meg az edények fölé elhelyezett plakáton, hogy szelektíven gyűjthető-e!)

 

Hogy miért van erre szükség…?

Olvasd el alábbi cikkünket!

Ha elolvastad, játssz Velünk! A linkre kattintva keresd meg a rejtőzködő csomagolásokat és küldd el a megoldást az energiakampany@gmail.com e-mail címre 2017.október 13-ig.
Ha nem tudod letölteni, akkor tekintsd meg itt:

Játssz Velünk Földünk védelméért!

 

Comments are closed.